3 excursiones y viajes de Hiking and History

CAMINS DE L'EXILI  (ruta circular autoguiada)

CAMINS DE L'EXILI (ruta circular autoguiada)

Seguiràs els camins transfronterers realitzats pels exiliats jueus que fugen de l'holocaust nazi en direcció a Espanya (1940-1945) i els republicans espanyols que fugen de les tropes franquistes en direcció a França (1939).

Actividad: Senderismo | Organización: Autoguiado / En libertad | Días de viaje: 3 | Nivel: Medio/bajo | Destino: España, Prepirineo, Pirineo Gerundés, Catalunya / Cataluña, Girona / Gerona
Fechas: todo el año
RECORDANT A WALTER BENJAMIN (ruta autoguiada)

RECORDANT A WALTER BENJAMIN (ruta autoguiada)

Reviuràs a peu les últimes hores i pensaments d'aquest gran filòsof alemany d'origen jueu abans de suïcidar-se a Portbou. Racons i fragments d'història.

Actividad: Senderismo | Organización: Autoguiado / En libertad | Días de viaje: 3 | Nivel: Medio | Destino: España, Pirineo Gerundés, Catalunya / Cataluña, Girona / Gerona
Fechas: todo el año
ASCENSIÓ AL CANIGÓ "Muntanya sagrada dels catalans" (ascensió autoguiada))

ASCENSIÓ AL CANIGÓ "Muntanya sagrada dels catalans" (ascensió autoguiada))

La Pica del Canigó, amb una altura de 2784 m. Va ser considerada la muntanya més alta dels Pirineus a causa de la forta caiguda que la separa de la plana. El primer ascens presenciat al voltant de 1280 va ser realitzat per Pere III d'Aragó.

Actividad: Montañismo | Organización: Autoguiado / En libertad | Días de viaje: 3 | Nivel: Medio/bajo | Destino: España, Catalunya / Cataluña, Girona / Gerona
Fechas: Primavera / Verano / Otoño

También os puede interesar  

BONVIURE TREK

BONVIURE TREK

Bonviure es una agencia de viajes con más de 20 años de experiencia especializada en senderismo en todo nuestro territorio, el estado español, Europa, norte de África, Sudamérica y Asia. Somos guías profesionales de la montaña y la naturaleza , maestros de geografía, historia y... Ver sus 28 viajes y excursiones.

Hiking and History

Asociación deportiva o cultural

G55247514

RUTES, EXPERIÈNCIES • SENDERISME GUIAT I AUTO-GUIAT Natura, Cultura i Memòria històrica als Pirineus Orientals.

Camins de l'exili (ruta autoguiada)
Seguiràs els camins realitzats pels exiliats jueus que fugen de l'holocaust nazi en direcció a Espanya (1940-1945) i els republicans espanyols que fugen de les tropes franquistes en direcció a França (1939). Camins, passatges amagats i llocs de gran bellesa on l'aspror del Pirineu Atlàntic acaba donant pas a les aromes del Pirineu Mediterrani.

Recordant a Walter Benjamin (ruta autoguiada)
Reviuràs a peu les últimes hores i els pensaments d'aquest gran filòsof alemany d'origen jueu abans de suïcidar-se a Portbou. Una ruta transfronterera des de Banyuls a Portbou amb meravelloses vistes de la costa mediterrània.

Ascensió al Canigó (ruta autoguiada)
La Pica del Canigó, amb una altura de 2784 m. Va ser considerada la muntanya més alta dels Pirineus a causa de la forta caiguda que la separa de la plana. El primer ascens presenciat al voltant de 1280 va ser realitzat per Pere III d'Aragó, Rei de la Corona d'Aragó (Pere III el Gran). Avui s'ha convertit en un símbol de la personalitat catalana de les regions pirinenques.

Fugits! (experiència emocional guiada)
És de nit i fa fred, ens estem amagant al peu de la muntanya esperant que un pin subterrani vingui a recollir-nos. Caminarem a la nit en silenci, amb por i amb esperança. Travessarem la frontera evitant els controls i arribarem a una casa rural amigable que ens donarà la benvinguda abans de continuar el nostre viatge cap a la llibertat. "