FUGITS (experiència emocional guiada)

“És de nit i fa fred, estem amagats al peu de la muntanya esperant que ens vingui a recollir un passador clandestí. Caminarem de nit en silenci, amb por i amb esperança.

También os puede interesar  

Ruta del Queso Idiazabal

Ruta del Queso Idiazabal

RUTA DEL QUESO IDIAZABAL / GR-283 Recientemente en Marzo del 2014 se acaba de presentar este novedoso proyecto que aúna en el interior de Gipuzkoa el deporte, la naturaleza, la gastronomía y la cultura. La Ruta del Queso Idiazabal o GR-283, fue... ir a la web

Ficha Técnica

Organizador: Hiking and History
Actividad: Senderismo
Organización: En grupo y con guia. Fechas fijas.
Destino: España, Pirineo Gerundés, Catalunya / Cataluña, Girona / Gerona
Lugar de encuentro 1:
Espinavell
Nivel: Medio | Dificultad técnica: Facil | Nivel de esfuerzo: Moderado
Días de viaje: 1 | Días de actividad: 1
Transporte: Coches particulares
Número de participantes: 6 min; 12 max;

Fechas

01/oct/2022 Plazas disponibles
Salida garantizada
Perseguits i en fugida, el nostre objectiu és travessar la frontera ​"És de nit i fa fred, estem amagats al peu de la muntanya esperant que vingui a recollir-nos un passador clandestí. Caminarem de nit en silenci, amb por i amb esperança. Travessarem la frontera evitant controls i arribarem a una casa rural amiga que ens acollirà abans de continuar el nostre viatge cap a la llibertat". Lloc de trobada: Església de la Mare de Déu de les Neus (Espinavell) Hora de trobada: 19h30 Duració: 5 hores. Destinatari: Muntanyencs i nens a partir de dotze anys Preu: 65 € Nre. de participants: 12 màxim. Inclou: Guiatge, kit energètic, llanterna en préstec, bastons en préstec, transport de tornada, guia oficial de muntanya (Passador clandestí), projeccions multimèdia en plena naturalesa. Més informació: hiking@hikingandhistory.com / WhatsApp: 690 87 84 06.
Temporada: todo el año

Per fer l'experiència us oferim dues opcions. Amb allotjament i sense allotjament. Lactivitat se sent realitzar en dates organitzades o bé per demanda.

Precio: 65

Opció amb Allotjament inclos.

•Presentació audiovisual.
•Passador clandestí (Guia oficial de muntanya).
•Projeccions en plena naturalesa.
•Resposa amb productes locals.
•Bastons tècnics i llanterna frontal en préstec.
•Kit energètic.
•Transport de tornada.
•Obsequi de record de lexperiència.

También os puede interesar  

Viajar con Encanto

Viajar con Encanto

Viajes con senderismo en lugares con encanto. Alojamientos rurales Viajar con Encanto es una agencia de viajes registrada en Turismo de Catalunya con el GC 004049, Organizamos Vacaciones mágicas en lugares con encanto, combinamos el disfrutar de... ir a la web

Descripción

És de nit i fa fred, estem amagats al peu de la muntanya esperant que ens vingui a recollir un passador clandestí. Caminarem de nit en silenci, amb por i amb esperança. Creuarem la frontera evitant controls i arribarem a una casa rural amiga que ens acollirà abans de continuar el nostre viatge cap a la llibertat”.

Article en el Punt Avui +

Experimentarem les sensacions de creuar de nit i de forma furtiva la frontera.
La informació que es dóna és mínima amb què es crea incertesa i fa psicològicament més dura la caminada. Aquest és un dels objectius de l'experiència. La caminada nocturna és apta per a qualsevol persona amb un estat físic normal i també per a nens acompanyats a partir de 12 anys. L´activitat compleix les plenes garanties de seguretat per a tots els participants. En cas de pluja o neu no es cancel·la l'activitat, en tot cas la decisió de cancel·lació serà sempre del passador.


Más info: www.hikingandhistory.com/fugits.html

También os puede interesar  

SENDERISMO EN EL PARQUE NATURAL DE SOMIEDO

RUMBO A PICOS - SENDERISMO EN EL PARQUE NATURAL DE SOMIEDO

El Parque Natural de Somiedo es un paraíso para el senderista, lleno de contrastes desde las altas cumbres a los amplios valles glaciares con sus lagos, lagunas y pastos hasta los escarpados y boscosos valles fluviales.

Actividad: Senderismo | Organización: En grupo y con guia. Fechas fijas. | Días de viaje: 5 | Nivel: Medio | Destino: España, Asturias, Principado de Asturias, Parque Natural de...
Fechas: 22/ago/2022 Plazas disponibles    05/sep/2022 Plazas disponibles   
Fecha última actualización de esta página: 29/jun/2022