1 excursiones y viajes de PAS FERM / Guiatge i formació

LA PORTA DEL CEL

LA PORTA DEL CEL

La Porta del Cel es un ruta por etapas que transcurre, en gran parte, por el interior del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Actividad: Trekking | Organización: Guía a contratar. Fechas flexibles. | Días de viaje: 5 | Nivel: Medio | Destino: España, Pallars, Pirineo Leridano, Parque natural del Alto Pirineo, Pica d Estats, Catalunya / Cataluña, Lleida / Lérida, La Porta del Cel
Fechas: Verano / Otoño

También os puede interesar  

ALVENTUS VIAJES

ALVENTUS VIAJES

VIAJES ALVENTUS S.L. es una empresa especializada en la organización de viajes, llamémosles, diferentes. Viajes activos, culturales, de observación de la naturaleza, senderismo, de aventura, de exploración... y abarcando en cualquier caso todo el espectro del campo del viaje y el turismo en general. Desde 1983 venimos trabajando en distintos... Ver sus 34 viajes y excursiones.

PAS FERM / Guiatge i formació

Empresa de guías

39354668n

Mai por, tot és possible.
PAS FERM / Guiatge i formació va néixer amb la il·lusió de compartir la nostra passió per la muntanya amb tota aquella gent que té els mateixos anhels i esperit muntanyenc.
 
La nostra principal activitat és organitzar i guiar sortides, viatges i expedicions per zones muntanyoses d'Europa i per zones àrtiques. Així doncs, el nostre camp de treball va des dels Pirineus a Groenlàndia, passant pels Alps o Escandinàvia.
 
Realitzem formació en qualsevol aspecte relacionat amb la muntanya, ja sigui orientació, seguretat, tècnica de progressió, etc. Així mateix oferim assessorament a esportistes i entitats en aquests camps i en tot allò referit a l'equipament i al material necessari per dur a terme des d'una excursió a una expedició.
 
Personalitzem i adaptem qualsevol tipus d'activitat ajustant-la a les necessitats o requeriments de qui vol una experiència més individualitzada.
 
Ens agrada treballar amb grups reduïts. El contacte humà i el conèixer amb qui estàs compartint una aventura és molt important per nosaltres.
 
Sentim un gran respecte pels pobles nadius d'allà on viatgem. És per això que sempre que podem intentem interactuar amb ells, ja sigui convivint-hi o utilitzant els seus serveis. Els Nenets a Iamàlia, els Sami a la Lapònia o els Inuits a Groenlàndia, en són uns exemples.
 
Per nosaltres, PAS FERM / Guiatge i formació, és un somni fet realitat.