1 excursiones y viajes de CASA MIRAVALL

ESTADA RURAL MIRAVALL + RUTA PEL CANAL D'URGELL

ESTADA RURAL MIRAVALL + RUTA PEL CANAL D'URGELL

Sopar + Allotjament + esmorzar a casa Miravall + dinar de pícnic + guia per la ruta Descripció ruta: El nord de la comarca de les Garrigues és regat per les aigües del canal d'Urgell i la 4a sèquia d'aquest canal, indret on se senyalitza...

Actividad: Senderismo | Organización: Guía a contratar. Fechas flexibles. | Días de viaje: 2 | Nivel: Medio/bajo | Destino: España, Catalunya / Cataluña, Lleida / Lérida
Fechas: todo el año

También os puede interesar  

Mundoexplora

Mundoexplora

Mundoexplora es una agencia de viajes diferente con una innovadora oferta de programas e itinerarios de viaje en los 5 continentes y la Antártida que combina apasionantes destinos, el contacto directo con la naturaleza, el descubrimiento de otras culturas y para quienes lo desean, la aventura. Nuestra misión Proporcionar espectaculares... Ver sus 36 viajes y excursiones.

CASA MIRAVALL

Casa rural

B-25710377

Miravall, el mas del lleure!

RUTA PEL CANAL D'URGELL (Garrigues) AMB SORTIDA I ARRIBADA A MIRAVALL:

Sopar + Allotjament + esmorzar a casa Miravall + dinar de pícnic + guia per la ruta = 50,00€ (IVA inclòs)

El nord de la comarca de les Garrigues és regat per les aigües del canal d'Urgell  i la 4a sèquia d'aquest canal, indret on se senyalitza aquesta ruta de 18 km, que passa pels pobles de Juneda i les Borges Blanques.
Sortirem des de casa Miravall i agafarem la 4a sèquia principal del canal d'Urgell. El primer que trobarem és l'arbreda del salt Desfet, que ens porta directament a la Primera Màquina (salt que s'aprofitava per fer electricitat). Seguint la sèquia contracorrent arribarem a la Segona Màquina. Tant de la Primera com de la Segona Màquina només en queda el salt, els edificis on hi havia les turbines han quedat enderrocats. Seguint l'itinerari arribarem als Nou Salts. Actualment hi ha una petita central elèctrica i una zona de descans.

Seguint la banqueta (terme que s'utilitza per anomenar els senders que voregen el canal) trobarem elcanal d'Urgell. Si remuntem una mica aquest canal ens trobem la zona del Collet, un indret completament plantat d'arbres amb una minicentral per generar electricitat. Retornem a les Borges Blanques, i a partir d'aquest indret iniciaríem el tram sud de la ruta. Aquesta part és el límit entre la zona de reg i de secà amb un contrast important del paisatge. Després de dos quilòmetres ens trobem una àrea de descans. Sense deixar la banqueta del canal arribarem a la casella del Tei. A partir d'aquí es deixa la banqueta del canal per agafar el camí de Miravall, que ens portarà a la casa, on s'acabarà la ruta.