ESTADA RURAL MIRAVALL + RUTA PEL CANAL D'URGELL

Sopar + Allotjament + esmorzar a casa Miravall + dinar de pícnic + guia per la ruta Descripció ruta: El nord de la comarca de les Garrigues és regat per les aigües del canal d'Urgell i la 4a sèquia d'aquest canal, indret on se senyalitza...

También os puede interesar  

ACAMINAR TRAVEL

ACAMINAR TRAVEL

Agencia de viajes formada por guías de montaña, dedicada al senderismo y trekking, generalmente en grupo y con guía desde origen. Ofrecemos un trato personalizado y programas artesanales. Llevamos muchos años organizando viajes de senderismo, así como trekkings en Europa, Asia, Africa y América. ... Ver sus 26 viajes y excursiones.

Ficha Técnica

Organizador: CASA MIRAVALL
Actividad: Senderismo
Organización: Guía a contratar. Fechas flexibles.
Destino: España, Catalunya / Cataluña, Lleida / Lérida
Lugar de encuentro 1:
MIRAVALL | Lugar de encuentro 2: MIRAVALL
Nivel: Medio/bajo | Dificultad técnica: Facil | Nivel de esfuerzo: Moderado | Horas de caminar: 8 horas aprox | Distancia a recorrer: 24 km
Días de viaje: 2 | Días de actividad: 1 | Días con alojamiento: 1
Alojamiento: Alojamiento Rural (compartido)
Transporte: Coches particulares
Número de participantes: 8 min; 20 max;

Fechas

Temporada: todo el año

Precio: 50

Preu per adults= 50€ el pack complet( IVA inclòs)
Preu pels menors de 12 anys= 40€ el pack complet. (IVA inclòs)

Sopar + Allotjament + Esmorzar + Dinar de pícnic + Ruta de senderisme pel canal d'Urgell amb guia
Material apte per fer senderisme. Transport particular de cada grup

También os puede interesar  

JosanTrek

JosanTrek

Soy guía de montaña y aventura, y estoy felizmente disfrutando de mi AÑO SABÁTICO gracias al Covid19 y al "Procés". Mi viaje mas célebre: La TRANSPIRENAICA, que es la gran travesía de los Pirineos desde Cap de Creus a Donostia. Doce etapas seleccionadas entre las mejores rutas de senderismo del... Ver sus 27 viajes y excursiones.

Descripción

Sopar + Allotjament + esmorzar a casa Miravall + dinar de pícnic + guia per la ruta 

Descripció ruta:

El nord de la comarca de les Garrigues és regat per les aigües del canal d'Urgell  i la 4a sèquia d'aquest canal, indret on se senyalitza aquesta ruta de 18 km, que passa pels pobles de Juneda i les Borges Blanques.
Sortirem des de casa Miravall i agafarem la 4a sèquia principal del canal d'Urgell. El primer que trobarem és l'arbreda del salt Desfet, que ens porta directament a la Primera Màquina (salt que s'aprofitava per fer electricitat). Seguint la sèquia contracorrent arribarem a la Segona Màquina. Tant de la Primera com de la Segona Màquina només en queda el salt, els edificis on hi havia les turbines han quedat enderrocats. Seguint l'itinerari arribarem als Nou Salts. Actualment hi ha una petita central elèctrica i una zona de descans.

Seguint la banqueta (terme que s'utilitza per anomenar els senders que voregen el canal) trobarem elcanal d'Urgell. Si remuntem una mica aquest canal ens trobem la zona del Collet, un indret completament plantat d'arbres amb una minicentral per generar electricitat. Retornem a les Borges Blanques, i a partir d'aquest indret iniciaríem el tram sud de la ruta. Aquesta part és el límit entre la zona de reg i de secà amb un contrast important del paisatge. Després de dos quilòmetres ens trobem una àrea de descans. Sense deixar la banqueta del canal arribarem a la casella del Tei. A partir d'aquí es deixa la banqueta del canal per agafar el camí de Miravall, que ens portarà a la casa, on s'acabarà la ruta.


Más info: www.miravall.cat

También os puede interesar  

Viajar con Encanto

Diciembre: Menorca Senderismo en Camí de Cavalls

Las etapas más espectaculares de este sendero perimetral, que acumula siglos de historia y que enlaza barrancos, valles, torrentes, zonas de cultivo, conecta antiguas torres de vigía, faros o trincheras, ... ir a la web

Fecha última actualización de esta página: 15/abr/2015