1 excursiones y viajes de Ararat Expedicions

Ascensió a l'Ararat i apropament cultural al Kurdistan

L’ascensió a l’Ararat, de 5137 metres és tot un repte alpinístic i cultural. Ararat Expedicions Catalunya Kurdistan et permet gaudir d’una experiència de muntanya que et durà a l’ascensió d’un 5.000 i alhora conèixer la cultura i la realitat del Kurd

Actividad: Montañismo | Organización: Guía a contratar. Fechas flexibles. | Días de viaje: 7 | Nivel: Medio | Destino: Turquía, Dogubayazit, Agri
Fechas: Verano

También os puede interesar  

NATURTREK

NATURTREK

Agencias de viajes especializada en trekking y expediciones, cursos de formación, buceo... Naturtrek, más de 20 años de aventura Llevamos más de 20 años organizando viajes con gran éxito a nuestros clientes. Nos hemos especializado en trekking y expediciones para los enamorados de las montañas,... Ver sus 41 viajes y excursiones.

Ararat Expedicions

Tour operador

39702123Y

Ascensions a l'Ararat. Viatges al Kurdistan. Guiatge cultural i de muntanya.

Ararat Expedicions, turisme solidari i responsable amb el poble kurd.

 

LORGANITZADOR I GUIA:

En Carles Herèdia és un apassionat del Kurdistan, que porta anys investigant i recorrent, tant el Kurdistan del nord, sota administració turca i anomenat Bakur, com també el Basur, regió autònoma a l'Iraq, i el Rojhelat, sota domini iranià.

Als kurds se'ls podria definir com el poble de les muntanyes. El seu proverbi diu: "No tenim amics, només les muntanyes", reflectint la seva admiració per aquest medi que els hi ha servit de refugi i habitat. La passió pel Kurdistan, doncs, no només és una passió per un poble amable i rebel, sinó també per tot el que representa la muntanya. Periodista i politòleg, el Carles també pràctica l'alpinisme i es coneix el territori. En l'expedició actuarà com a guia i intermediari cultural i alhora assistirà als guies de muntanya autòctons.