Ascensió a l'Ararat i apropament cultural al Kurdistan

L’ascensió a l’Ararat, de 5137 metres és tot un repte alpinístic i cultural. Ararat Expedicions Catalunya Kurdistan et permet gaudir d’una experiència de muntanya que et durà a l’ascensió d’un 5.000 i alhora conèixer la cultura i la realitat...

También os puede interesar  

GR 38: Ruta del Vino y el Pescado: de Laguardia a Lekeitio

Slow Walking - GR 38: Ruta del Vino y el Pescado: de Laguardia a Lekeitio

Un apasionante viaje a pie por la centenaria ruta que recorrían los arrieros llevando mercancías del interior del país a la costa: la Ruta del Vino y del Pescado.130 kilómetros en 6 días que te permitirán...

Actividad: Senderismo | Organización: Autoguiado / En libertad | Días de viaje: 7 | Nivel: Medio | Destino: España, Euskadi / País Vasco, Costa Vasca, Araba / Álava,...
Fechas: Primavera / Verano / Otoño

Destino

Turquía | Monte Ararat | Dogubayazit | Agri

Imágenes

Ficha Técnica

Organizador: Ararat Expedicions
Actividad: Montañismo
Organización: En grupo y con guia. Fechas fijas.
Destino: Turquía, Monte Ararat, Dogubayazit, Agri
Nivel: Medio
Días de viaje: 7 | Días de actividad: 7 | Días con alojamiento: 6
Alojamiento: Camping / Tienda / Hostal / Posada
Transporte: Furgoneta
Número de participantes: 4 min; 12 max;

Fechas

04/sep/2022 al 10/sep/2022
(7 días)
Últimas plazas
Salida garantizada
Data confirmada expedició a l'Ararat. Del 4 al 10 de setembre. Es pot ampliar amb visites culturals i arqueològiques a concretar.
Temporada: Verano

Del 4 al 10 de setembre. Sortida confirmada.

Precio: 1000

Preus 2022

Trekking (estiu):

De 4 a 6 persones: 1000 euros

Més de 7 persones: 900 euros.

Gestió dels bitllets de vol.Permís d'ascensió.Els àpats descrits i 3 nits d'hotel.

Trasllats.

Portejadors, cavalls, cuiners i personal.Guia de muntanya autòcton certificat de parla anglesa.Guia de viatge i cultural des de Barcelona.Tendes i màrfegues. (recomanat dur una màrfega addicional).Tour cultural i entrades als recintes
Vols i tasses.Suplement d'habitació individual.Visat turc.Nit extra a Istanbul si fos necessària per la connexió de vols (Ararat Expedicions us la pot gestionar sense cost extra).Assegurança mèdica de muntanya (recomanat de la FEEC o similar amb cobertura internacional i a 5000 metres).Assegurança d'assistència en viatge i assistència sanitària (recomanat, sinó el cost d'una assistència sanitària correria a càrrec del client).Despeses derivades d'un canvi de vols.Refrescs extres, alcohol i despeses personals.Equip i material personal.Evacuació imprevista.Rescats.

También os puede interesar  

NATURTREK

NATURTREK

Agencias de viajes especializada en trekking y expediciones, cursos de formación, buceo... Naturtrek, más de 20 años de aventura Llevamos más de 20 años organizando viajes con gran éxito a nuestros clientes. Nos hemos especializado en trekking y expediciones para los enamorados de las montañas,... Ver sus 67 viajes y excursiones.

Descripción

PROGRAMA DE L'ARARAT

Des de 900€

Dia 1:

Vol de Barcelona a Istanbul i d’Istanbul a Van. De l’aeroport ens dirigirem a Dogubayazit, on dormirem a l’hotel.

Sopar i nit d’hotel inclosa.

Dia 2:

De Dogubayazit ens dirigirem al poble d’Eli (2.200m), on inciarem l’ascensió fins al Camp 1 (3.200m), on dormirem en el campament. Durant el recorregut, el material i l’equipatge serà dut per mules.

Tots els àpats inclosos. Nit en tenda.

Dia 3:

Dia d’aclimatació. Per a millorar les opcions d’èxit de l’ascensió, ascendirem fins al Camp 2 (4.200m), on descansarem tot acostumant-nos a l’alçada. Just després tornarem al Camp 1, on passarem la nit.

Tots els àpats inclosos. Nit en tenda.

Dia 4:

Ascensió fins al Camp 2, on passarem la nit. Ens n’anirem a dormir ben aviat, que demà cal aixecar-se molt d’hora.

Tots els àpats inclosos. Nit en tenda.

 

Dia 5:

Dia del cim. De matinada començarem l’ascensió que culminarem al matí. Baixarem fins al Camp 2, on descansarem una estona i menjarem abans de seguir el descens. De nou, baixarem al Camp 1, on farem una parada abans de seguir fins al lloc on ens recollirà el minibus. Dormirem de nou en un hotel de Dogubeyazit.

Nit d’hotel i tots els àpats inclosos.

 

Dia 6:

Dia de descans i visites històriques a la zona, on hi destaca el palau d’Ishak Pasá. Si els controls militars de la frontera ho permeten, visitarem el crater d’un meteorit i una cova de gel. Depèn dels horaris dels vols de tornada i les activitats a fer, o bé dormirem a Dobubeyazit o bé a Van.

Nit d’hotel i tots els àpats inclosos.

Dia 7:

Inici de la tornada. Vol de Van a Istanbul i d’Istanbul a Barcelona.

 

*Tant en l’anada com en la tornada, segons l’horari i la disponibilitat dels vols, es pot gestionar una nit d’hotel a Istanbul amb transport fins a l’hotel.

 

 

 

Extensió cultural de Van (+1 dia + 100 euros, opció recomanada):

Opció recomanada si es vol gaudir del viatge amb més calma i conèixer els entorns d'aquesta zona del Kurdistan abans d'iniciar l'ascensió.

L'estrella d'aquest opció és l'illa d'Akdamar, al mig del llac de Van, on hi accedirem amb un vaixell pel matí. Allà hi trobarem la Catedral de la Santa Creu, de l'església armènia, construïda al 908 d/c amb els seus impressionants gravats. Aquesta església va sobreviure a la destrucció de la majoria d'esglésies de la zona durant el genocidi armeni. Porteu banyador ja que us podeu banyar.

De tornada, dinarem al port on podrem tastar els peixos del llac, un dels plats més cotitzats de la zona de Van.

A partir d'aquí existeixen diferents opcions depenent de l'horari i de com estigui el grup:

Anar directament a Dogubayazit o enfilar direcció a la carretera que porta a Hakkari per a visitar la ciutadella de la civilització Urartu de Çavustepe ( VIII a/c). La visita del castell de Hosap, enmig d'un recondit poble kurd, també és una opció que allargaria la jornada al voltant de dues hores més.

(Inclou tots els àpats i una nit extra d'hotel a Van)

 

Mont Suphan i llac del crater de Nemrut:

Preguntar, si es vol, per aquestes opcions, que suposen cadascuna dos dies més d'expedició.

El mont Suphan, de 4058 metres, és la segona muntanya amb més prominència d'aquesta zona. No és una ascensió fàcil ja que suposa superar un important desnivell on en els metres finals ja es nota l'alçada.

El crater del Nemrut és un llac d'aigua dolça situat en una de les calderes més grans del món i lloc amb impressionants vistes, vorejat per boscos i visitat per una gran quantitat de fauna, entre ells diferents espècies d’aus i ossos.

 

 

Preus 2021

Trekking (estiu):

De 4 a 6 persones: 1000 euros

Més de 7 persones: 900 euros.

 

 

 

 

 

Dates proposades:

2022:

Sortida 4 de juliol.

Sortida 18 de juliol.

 

Sortida 15 d’agost.

Sortida 22 agost.

Sortida 4 setembre. DATA CONFIRMADA.

També podeu proposar la vostra data!  

 

Pagament per avançat:

150 euros de fiança i gestió dels permisos d’ascensió a l’Ararat.  En cas que el client anul·li la reserva, aquest import no serà retornat. Si no s’arriba a un mínim de 4 persones per a realitzar el viatge, aquest import serà integrament retornat.

Gestió de la compra dels vols:

El preu inclou la gestió de la compra dels bitllets d’avió. Es pagaran en el moment en que es confirmi la xifra mínima de 4 participants. El preu aproximat oscil·la entre els 300 i 450 euros.

Pagament de la resta de l’import:

10 dies abans de l’expedició. 

Situació política al Kurdistan:

El cim de l’Ararat es pot fer sense problemes amb l’actual situació sociopolítica del Kurdistan.

Ararat Expedicions Catalunya-Kurdistan ofereix als clients les millors condicions econòmiques en el cas remot que per causes d’un empitjorament sobtat de la situació sociopolítica sigui impossible realitzar l’ascensió a l’Ararat.

Es gestionarà amb els clients una tarifa recomanada que permet el retorn de l’import o canvi de destinació del bitllets d’avió (condicions de l’aerolínia) i es retornarà tot l’import pagat excepte els costos de gestió i emissió del permís d’ascensió (150 euros).

También os puede interesar  

NATURTREK

NATURTREK

Agencias de viajes especializada en trekking y expediciones, cursos de formación, buceo... Naturtrek, más de 20 años de aventura Llevamos más de 20 años organizando viajes con gran éxito a nuestros clientes. Nos hemos especializado en trekking y expediciones para los enamorados de las montañas,... Ver sus 67 viajes y excursiones.

Fecha última actualización de esta página: 31/mar/2022