CONOCE MARRUECOS A TRAVES DEL TREKKING EN COMPETICIÓN 100 % FEMENINO Y SOLIDARIO

Sporttrek es una aventura orientada a la mujer 100% asociada con la accion solidaria .Lugar : sahara Marroqui Equipos compuestos por 4 mujeres compiten en diferentes pruebas durante 4 dias No te preucupes si no tienes equipo nosotros te...

Destino

Marruecos | Desierto del Sahara | Provincia de Uarzazate | Región de Draa-Tafilalet

Imágenes

Ficha Técnica

Organizador: sporttrek
Actividad: Trekking
Organización: En grupo y con guia. Fechas fijas.
Destino: Marruecos, Desierto del Sahara, Provincia de Uarzazate, Región de Draa-Tafilalet
Lugar de encuentro 1:
Ourzazate
Nivel: Medio/alto | Dificultad técnica: Moderado | Nivel de esfuerzo: Exigente | Horas de caminar: 5 | Distancia a recorrer: 20
Días de viaje: 8 | Días de actividad: 5 | Días con alojamiento: 7
Alojamiento: Hotel / Vivac
Número de participantes: 10 min; 100 max;

Fechas

28/mar/2021 al 04/abr/2021
(8 días)
Plazas disponibles
Salida garantizada
Temporada: Primavera

Precio: 1350

el precio paquete Registro es de 1200 euros por persona + los gastos de reserva 150 euros no rembolsables

• Traslados aeropuerto / vivac/aeropuerto
• El vivac durante 6 días
• Pensión completa durante los 8 días de evento
• gestión deportiva
• La provisión de mapas topográficos, mapas de carreteras
• El curso de navegación
• Asistencia médica durante la duración del evento
• Un servicio de geolocalización de equipos en tiempo real durante la duración del evento
• Organizador de eventos de seguro de responsabilidad civil
• Seguro de asistencia y repatriación
• Un equipo de participación que incluye el dorsal y pulsera
• una noche hotel **** ourzazate con cena para la ceremonia de entrega de premios
avion ida y vuelta

Descripción

Benvingut a l'Nostre Sport Trek solidari amb competiciò

concepte:

Sport Trek és una aventura orientat a la dona 100%, associat amb l'acció solidària i competiciò

El lloc: Sàhara Marroqui

concepte:

Equips Compostos per 4 dons competeixen en Diferents Proves durante 4 dies. Cada és realitzen unes Distàncies d'uns 20/25 km durante el qual és podin TROBAR 3 terminals disperses en el desert, aixi com el campament de la nit, simplement utilitzant un mapa i 1 brúixola.

Una recerca de l'tresor en un veritable desafiament esportiu. 

El Cinquè dia, Tots els participants és dediquessin a la Realització d'Accions de solidaritat per Ajudar a l'desarrollo de la població local.

 Tenacitat, voluntat, aquí estan els veritables armes per enfrontar AQUESTA caminada. Empolvorada de calidesa humana i Compartint solidaritat ... 

AQUESTA caminada està a l'abast de Totes les dones.

NOMÉS has de Gaudir d'1 bona Condició física general.

Però el físic és gairebe Accessori, l'Essencial és juga ... a al cap!

Benvingut a l'Nostre Treking  

 Equips de 4 dons competeixen en 4 cursos diversos. L'Objectiu és TROBAR "punts de referència" dispersos en el desert utilitzant Simplement un mapa i 1 brúixola. GPS PROHIBIT. Cada etapa te lloc a una distància d'uns 20/25 km. És troben 3 terminals per etapa, aixi com el campament nocturn. Una recerca de l'tresor en un veritable desafiament esportiu.

 un sobre que vaig explicar una pregunta cultural sobre el Marroc és un desafiament per a assumir. Cada equip haura de donar su Resposta dins de de l'temps assignat. Cada Resposta correcta o desafiament permetrà a l'equip anotar punts extra.

 Sport trek también Dóna Prioritat a Ajudar les dones marroquins.

       Un VERITABLE DESAFIO ESPORTIU   

El nostre programa 

Recepció Diumenge dia 2021.03.28 En Ourzazate paper Nostre Staff 

Trasllat Fins Errachidia 

Veificaciones administratives 

brífing esportiu 

PC 

De lines 29/03 a 01/04 

Etapes 1 a 4 

Distàncies diaries 20-25 km 

pc 

divendres 2021.04.02 

jornada solidària 

pc 

Col·laborem amb els Associacions locals. Donant material de primera necessitat, Sporttrek s'encarrega de repartir sota la nostra supevisión tot el material. 

 

dissabte 2021.04.03

Trasfer a Ourzazate 

Nit de cloenda hotel 4 ****

cerimònies de premis 

PC 

Diumenge 2021.04.04 ESMORZAR i fi dels Nostres serveis 

Si voldreu el transport per vosaltres els tekkers (anada i / o tornada és realitza en Funció dels Detalls de l'vol i lloc on voleis, en AQUEST ques del primer dia una persona de l'Staff de Sporttrek estarà esperant a la Sortida de la zona d'embarcament amb el cartell de Sporttrek i us portarà de tornada per Tant cada trekker olla dir la ciutat a la qual vol volar a marroc per a l'Nostre Trekking són: 

  • Marraqueix: a l'estar 1 mica allunyat de l'Trekking la Trekker que vulgui Volar a AQUESTA ciutat sol passar 1 nit a l'hotel (Possibilitat que Sporttrek s'encarregui d'AIXÒ).
  • Fes la més FOTOS DE.
  • Altres opcions com Rabat o Tanger.

    STAGE de navegació  És indispensable i obligatori realitzar 1 curs d'aprenentatge, Sport Trek organitza un stage d'una jornada. Elles aprendran: · Llegir un mapa i interpretar Relleus i llegendes. · Utilitzar 01:00 col·laborador topogràfic · col·locar amb precisions 1 punt GPS a el mapa · per calcular un curs · utilitzar 1 brúixola   Tota AQUESTA informació serà Essencial per a recórrer ALS 3 terminals diaris i la nit de bivac. organzación    

CADA EQUIP TE UNA POSSESSIÓ D'UN SISTEMA D'GEOLOCACIÓN SMARTRAK QUE Përmet CONÈIXER LA SEVA posicio.

ELS VEHICLES DE MITJANS (FOTÒGRAF, CAMARA circulessin per l'ETAPA PER RELATAR L'Esdeveniment I PUBLIQUESSIN FOTOS I VÍDEOS AL LLOC I PER LA destinacio DELS SOCIS I MITJANS.

VEHICLES D'ASSISTÈNCIA MÈDICA ESTARAN PRESENTS A L'Esdeveniment.

medios para la seguridad de les Trekkers. 

com a organitzador responsable, som part d'un procés d'Optimització de la seguridad. Nostre staff proporcions els etiquetes de samaltrak que és lliuraran a cada equip durante la carrera. Una Solució tècnica de primer nivell que ENS Përmet una gran reactivitat Gràcies a la geolocalització individual i el TRAÇAT en viu dels competidors en Terreny. 

El nostre Staff és realitzarà un Seguiment en temps real perque Tots els Aficionats puguin seguir L'evolució dels equips.

 el director de l'cursa Segueix a les trekkers en cada pas. preposicionado en punts estratègics culminants per poder observar el curs dels equips. que està en comunicació permanent amb el PC de la marxa i Tots els actors de l'Terreny.

Gràcies a su etiqueta smaltrak, cada equip olla emetre 1 avís a QUALSEVOL Moment per indicar QUALSEVOL problema eventual Identificat paper seu número i su Posició de GPS. La intervenció de L'organització és immediata.

 

 Diferents vehicles tot Terreny naveguin durante l'etapa entre Els Diferents equips. 

Els mitjans per a la seguridad de les Trekkers. 

La seguridad de Les nostres Trekers és la nostra primera preucupacion 

per assegurar-nos que estem constantment seguint notícies especialitzades

la informació està completa i és fa mitjançant 1 Intercanvi continu amb Els nostres Equips locals i INSPECCIONS generals de l'Ministeri de Turisme marroquina.

Finalment, vam realitzar regularment missions de seguridad en el lloc per explorar el Terreny i Conèixer a les autoritats locals.

 Sobre la base d'Totes aquestes dades, vam prendre la Decisió de mantenir el Esdeveniment, tenint cura de no Deixar-ens influenciar per consideracions econòmiques.

 El Marroc no planteja més problemes de seguridad.                              

  L'import del "paquet de registre" és de 1.200 € (per persona) + Les DESPESES de reserva (150 € no reemborsables)

que inclou: · Trasllat a l'Aeroport / bivac / Aeroport · El bivac durante 6 dies · Pensió completa durante a els 8 dies d'Esdeveniment · gestió esportiva · La provisio de mapes topogràfics, mapes de carreteres · El curs de navegació · Assistència mèdica durante la durada de l 'Esdeveniment · Un Servei de geolocalització d'Equips en temps real durante la durada de l'Esdeveniment · Organitzador d'esdeveniments d'Assegurança de Responsabilitat civil · Assegurança d'Assistència i repatriació · Un equip de participació que INCLOU el dorsal i polsera · 1 nit hotel **** Ourzazate amb sopar per a la cerimònia de Lliurament de premis 

LES TREKKEUSES SERAN ALLOTJADES A BIVOUAC. CARPES NOMADADAS "CONFORT" TAMBÉ tindràn UN RESTAURANT DE LA BOTIGA

UNA BOTIGA MÈDICA estarà LLISTA PER ALS BENVINGUTS A CAS DE NECESSITATS. ÉS OFERIRAN SESSIONS DE RELAXACIÓ DESPRÉS DE L'ARRIBADA (OPCIÓ DE PAGAMENT). L'equipatge DELS TREKKEUSES seguirà TOT EL MOVIMENT BIVOUAC. NO Menys DE 30 PERSONES SERÀ la intendència I LOGÍSTICA I el Muntatge EY DESMUNTATGE DEL VIVAC             

cerimònia de premis El Lliurament de premis tindrà lloc en un hotel de Ourzazate ****. Ourzazate veu d'01:00 frase  berber  que significa "sense soroll" o "sense confusió" familiars i amics de les trekkers són benvinguts.   

Els Trekkers una tribu de dones modernes Sobre el Terreny - infermera / psicòleg- fisioterapeuta - fotògraf - cambra - muntador de vídeo - punters - vehicles d'Assistència - 1 pc a la cursa En el bivac 30 persones per a la logística


Más info: www.sporttrek.org

Fecha última actualización de esta página: 15/may/2020